какво представлява,точно предназначение и евентуални признаци при възникнал проблем?
Известие
Collapse
No announcement yet.
моторче за празен ход
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от galinves71това моторче за празен ход стъпков мотор ли е ?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
!!!!!!!!!!
Пратете снимки ка става това Бе Хора,Не6то не мога да си го Представя,като се махне може ли да се обърка не6то при монтажа!!!!!!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от galinves71това моторче за празен ход стъпков мотор ли е ?Alfa Romeo 146 1.6TS '97
За мерси, не ме търси!
Comment
-
Колеги, искам да попитам две неща.
1во: Така и не разбрах мога ли да почистя моторчето ми за празен ход евентуално? Едни се чистели, други не. Хора с коли 2000г. казват, че им е от простия тип, други твърдят, че на новите модели е от сложния тип.Моето какво е? 1.6TS, фейслифт, юни 99та.
2ро: След като изгася колата, без да е на контакт, отварям капака и моторчето продължава да проработва на няколко пъти и после спира.На диагностиката няма грешка, че е заминало, така че мисля, че е в ред. Нормално ли е да чегърта и след изгасване на колата?
Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Здравейте, потърсих със търсачката, но ми излизат 300 000 000 теми и неможах да намеря тази със снимките, та аджеба да видя къде е това моторче за празен ход при мен!
Прилагам снимка на моя мотор, ще съм много благодарен ако някой ми посочи мястото където се намира
Благодаря предварително
Comment
Comment